EMS DIVA – individualni trening

ems diva

Kaj je EMS Diva?

Kratica EMS pomeni elektro mišična stimulacija. DIVA pa je sinonim za vadbe, ki so primerne, prilagojene, učinkovite in zabavne za ženske in seveda žensko energijo 😉

EMS Diva je trening, vadba, ki združuje najnovejšo tehnologijo elektro mišične stimulacije na profesionalnem sistemu Future Fitness z osebno trenerko, kar nam omogoča do kar 18 x boljše rezultate kot običajen trening oz. vadba.

Posamezni trening traja samo 20 – 30 minut, a učinki tega kratkega in intenzivnega treninga so primerljivi z učinki 90 minutne vadbe v fitnesu. 

Zakaj je EMS Diva tako učinkovit trening v tako kratkem času?

Ker s pomočjo elektromišične stimulacije (EMS) dosežemo močnejšo in bolj intenzivno mišičo kontrakcijo kot bi jo lahko dosegli pri navadnem treningu.

Future Fitness vadbeni sistem uporablja najnovejšo tehnologijo elektrostimulacije mišic, ki s pomočjo drobnih električnih impulzov dodatno stimulira glavne mišične skupine tako, da reproducira naravno krčenje mišice. Na ta način se izboljša naravna kontrakcija mišice in trening postane bistveno učinkovitejši, kar nam prinese boljše reultate v krajšem času.

Prednosti treninga z EMS tehnologijo

==> VELIK UČINEK V KRATKEM ČASU: z EMS tehnologijo lahko dosežemo do 90 % aktivacijo mišičnih vlaken mišice, ki jo stimuliramo, kar poveča učinek kontrakcije. Tako lahko s samo 20 minutno vadbo dosežemo podoben učinek kot pri 90 minutnem klasičnem treningu, saj je trening ob podpori ems tehnologije kar 18 x bolj učinkovit kot običajen trening z utežmi ali trening v fitnesu.

==> VARNA VADBA ZA TELO IN PREDVSEM SKLEPE: EMS tehnologija izhaja iz zdravstvenega področja in se je prvotno uporabljala v rehabilitacij in post rehabilitaciji po poškodbah. S sodobnim pristopom in najnaprednejšo EMS tehnologijo pa se je uporaba EMS tehnologije razširila tudi na športno področje. In tako s podporo EMS tehnologije ter s skrbno izbranimi vajami poskrbimo za varen trening, s katerim NE dodatno obremenjujemo sklepov z raznimi poskoki ali dvigovanjem težkih uteži. S pomočjo EMS tehnologije na varen način okrepimo težko dostopne in ponavadi zelo šibke globoke mišice trupa (tako imenovane stabilizatorje trupa). Z rednimi treningi se bistveno izboljša naša drža in okrepijo mišice trupa, kar omogoča tudi razbremenitev bolečin v hrbtu.

==> POVEČAMO MIŠIČNI VOLUMEN IN LEPŠE DEFINIRAMO MIŠICE, IZBOLJŠAMO MIŠIČNO VZDRŽLJIVOST IN MIŠIČNO MOČ: v samo 20 minutah poskrbimo za doseganje bistveno močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije in tako v krajšem času dosegamo rezultate primerljive z 90 minutno vadbo z utežmi oz. vadbo v fitnesu. Izboljšamo našo fizično moč in vzdržljivost. Prav tako pa s skrbno izbranimi vajami izboljšamo našo koordinacijo, ravnotežje, gibljivost in nenazadnje izboljšamo naše mišično ravnovesje.

==> ZAGOTOVLJENA NADPOVPREČNA PORABA KALORIJ ZARADI TAKO IMENOVANEGA AFTERBURN EFEKTA: 500 kcal v roku do 6 ur po treningu, 1200 kcal v roku do 24 ur po treningu in kar do 4000 kcal v roku 48 ur po treningu. Zaradi izredno povečanega mišičnega delovanja in pospešenega metabolizma pride do izgube odvečne telesne maščobe, saj telo še več ur po treningu (do 72 ur) porablja kisik za regeneracijo mišic (izgradnjo in obnovo mišic). S treningom je stimuliran tudi presnovni in encimski sistem. Močne mišične kontrakcije spodbudijo krvni obtok, kar dodatno stimulira proizvodnjo kolagena in poveča se cirkulacija tudi v koži. Posledično je naša koža bolj gladka, napeta in čvrsta. Z rednimi treningi se lahko zmanjša tudi celulit. Z EMS tehnologijo in skrbno izbranimi vajami lažje dosežemo bolj kritične dele za nas ženske, kot so obloge na bokih in trebuhu ter tudi na zgornjem delu rok. 

Zakaj se odločiti za trening EMS Diva?

==> PRIHRANEK ČASA: Čas treninga je le 30 minut. V 30 minut je zajeto ogrevanje, EMS trening, 5 minutna masaža za sproščanje in regeneracijo. Trening lahko opravite pred službo, med odorom za kosilo, po službi …

==> INDIVIDUALNI PRISTOP: Vsak trening je prilagojen vašim ciljem, upoštevajoč vašo trenutno fizično pripravljenost in vzdržljivost. S svojo osebno trenerko, ki vas neprestano spodbuja in nadzoruje, varno in učinkovito gradite svojo telesno formo. Trening je lahko zelo osnoven in nežen, lahko se tudi cel čas izvaja na tleh leže, v primeru kakšnih težav, lahko pa je bistveno bolj intenziven, z močnejšimi kontrakcijami in z bolj zahtevnimi dinamičnimi vajami.  Vse je odvisno od vaše trenutne fizične pripravljenosti. Med samim treningom lahko uporabljamo tudi različne rekvizite (uteži, elastike, male in velike žoge, ravnotežne blazine …)

 ==>ZAGOTOVLJENI REZULTATI: Večina vadečih občuti boljše počutje že po prvem treningu. Spremembe pa postanejo vidne praviloma po 4 – 6 treningih, odvisno od vsakega posameznika. Pomembno je, da so treningi redni (1x na teden ob drugih rednih športnih aktivnostih ali do maksimalno 2x na teden EMS treningi) in da je urejena tudi naša prehrana. Bolj čvrsto telo, definirane mišice, boljša drža in na splošno boljše počutje so garantirani že po nekaj treningih.

==> VRHUNSKI POGOJI TRENIRANJA: V Diva sport&sauna dobite vso potrebno profesionalno opremo za varno in učinkovito vadbo. Poskrbljeno pa je tudi za najvišjo varnost glede razkuževanja vse opreme in prostorov. Individualni trening v trenutnih razmerah zagotavlja najvišje možno varno covid free okolje. Naše inštruktorice so tedensko testirane in tudi vsa oprema v centru je temeljito razkužena pred in po vsaki uporabi.

==> KER JE  ZABAVNO IN SUPER UČINKOVITO TRENIRATI Z EMS TEHNOLOGIJO IN DIVINO ENERGIJO 🙂

Kaj vključuje EMS Diva trening:

– 20 minut efektivnega treninga z EMS tehnologijo – individualni vodeni trening

– 5 min masaže z EMS tehnologijo za hitrejšo regeneracijo mišic ter sproščanje po treningu

– beljakovinski napitek po treningu

– uporabo obleke Future Fitness

Cenik EMS Diva

=> Cena poskusnega treniga: 20 eur. Če se nato odločite in kupite paket, pa vam teh 20 eur odštejmo od cene paketa. Tako je tudi poskusni trening brezplačen 😉

=> Cena posameznega treninga: 38 eur

EMS paketi

Paket EMS mini => 4 treningi => 30 dni => cena paketa 140 eur (35 eur/trening)

Paket EMS maksi => 8 treningov => 60 dni => cena paketa 240 eur (30 eur/trening) => DARILO – 2 x meritev in analiza telesne sestave s tehtnico Tanita (vrednost darila 20 €)

Paket EMS maksi PLUS => 24 treningov => 90 dni => cena paketa 600 eur (25 eur/trening) => priporočamo za vse EMS Diva navdušenke => za redno vadbo EMS Diva => DARILO – 2 x meritev in analiza telesne sestave s tehtnico Tanita (vrednost darila 20 €)

Si želiš trenirati s programom EMS DIVA?

Piši (info@divasport.si), pokliči (070 268 268) in posredovale ti bomo vsa navodila 😉

3, 2, 1! Akcijaaaaaa!Preden pričnete z EMS vadbo, se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom v primeru: slabega počutja ob intenzivnejših naporih; še nediagnosticiranih bolečin; nedavnih operacij; nevarnosti srčnega napada; vstavljene spirale (posvetujte se s svojim ginekologom).

Absolutne kontraindikacije za vadbo z EMS so: srčni spodbujevalnik; nevrološka obolenja (epilepsija, multipla skleroza); obolenja kardiovaskularnega sistema (bolezni srca in ožilja); ateroskleroza v poznajših fazah; rakasta obolenja ali tumorji; tuberkuloza; bolezni želodca, črevesja, jeter, žolčni kamni ali podobne bolezni; hernija abdominalne stene (kila); implantirane elektronske ali kovinske naprave; odprte rane, izpuščaji ali vnetja; možnost krvavitev (hematomi, hemofilija, notranji zlomi, poškodbe); diabetes; nosečnost.