Divin bonton

ZA VARNOST VSEH DIVIC, za varnost vseh nas

Drage Divice, prosimo vas za upoštevanje naslednjih priporočil:

-> Na vadbo pridite le, če ste zdrave.

-> Ob prihodu in odhodu iz Dive si razkužite roke. Roke si umijte ali razkužite tudi, ko vstopate v telovadnico. Priporočamo redno umivanje rok z milom ali razkuževanje.

-> V recepciji in garderobi uporabljajte masko. Masko uporabljajte tudi v telovadnici, do začetka vadbe.

-> Poskrbite za ohranjanje varne razdalje do drugih Divic. V telovadnici bodo blazine postavljene tako, da bomo ohranjale varno razdaljo ena do druge.

-> Poskrbite za ustrezno higieno kašljanja, kihanja.

-> Popazite, da se z rokami ne dotikate obraza, oči, nosu, ust …

-> Na vadbo vedno prinesite veliko brisačo, ki bo pokrila celotno blazino (primerne so velike brisače za na plažo, velike brisače za tuširanje, rjuhe …). Lahko prinesete tudi svojo blazino, podlogo za vadbo. Poleg tega pa še brisačko za osebne potrebe med vadbo.

-> Varnostno razdaljo upoštevajte tudi med vadbo.

-> Priporočamo tudi, da si prinesete svojo stekleničko z vodo.

-> Če vam ne povzroča težav, pridite na vadbo že oblečene v športna oblačila. Uporaba tušev trenutno še ne bo mogoča. Poskrbite, da boste imele dodatno jopico, trenerko, za se ogrniti po vadbi, da se ne prehladite.

Če boste potrebovale tuš, se dogovorite na recepciji. Seveda bomo poskrbele, da se boste lahko tuširale v varnem in razkuženem okolju. Bo pa verjetno potrebno občasno tudi malo počakati, saj bo v prostorih za tuše lahko samo ena Divica.

-> Prosimo vas, da se v Divi dotikate čim manj predmetov. Na žalost smo morale odstraniti tudi vse masažne in druge pripomočke v recepciji.

-> Diva ni samo telovadba, ampak je tudi druženje, klepet pred in po vadbi. Zato nam je ta prošnja še toliko težja. Zaradi varnosti vseh Divic vas prosimo, da na vadbe prihajate točno ter se pred in po vadbi čim manj zadržujete v garderobi ali recepciji.

-> In na žalost nam tudi priporočajo, naj se trenutno ne objemamo, čeprav se kar nekaj dni/časa nismo videle. Se bomo pa zato veliko več smejale 😉 In v dani situaciji bo vsak nasmeh in pogled super nadomestilo za objem 😉

Kaj vse bomo pa me počele, da bosta naše druženje in telovadba še vedno zabavna, poleg tega pa tudi varna:

-> Redno bomo razkuževale vse prostore.

-> Razkuževale bomo blazine po vsaki uporabi.

-> Za zagotavljanje večje varnosti na vadbah bomo nekoliko manj uporabljale rekvizite. Ko pa jih bomo, bodo le-ti vedno predhodno razkuženi.

-> Blazine bomo postavile tako, da bomo lahko imele varno razdaljo ena do druge.

-> Za pravilno izvajanje vaj bomo še vedno enako strogo skrbele, le da se vas ne bomo dotikale 😉

-> Po vsaki vadbi bomo telovadnico prezračile. Pogosteje bomo zračile tudi recepcijo.